Waarom uw caravan of camper in bemiddeling zetten?

Mensen die hun caravan of camper willen verkopen denken vaak: “ik zet hem wel op marktplaats, dan is ie zo verkocht!” Dat kan, maar dit is helaas niet altijd het geval. De advertentie is, voor u het weet, helemaal naar de achterste pagina verdwenen, waardoor deze niet meer direct gezien word door de bezoekers van de site. En daarnaast krijgt u vaak veel te lage of niet serieuze biedingen.

Om van deze ongemakken af te zijn kunt u nu uw caravan of camper door ons laten verkopen. Wij gaan uw caravan plaatsen op diverse verkoopsites. En natuurlijk ook op onze eigen website en op ons occasion terrein, waar dagelijks mensen langs de caravans en campers lopen. U caravan of camper wordt hier dus zeker gezien!

Ook hoeft u niet meer de caravan uit de stalling te halen en schoon te maken of houden voor een bezichtiging. Ook bij eventuele verkoop kunnen wij de overschrijving voor u regelen, zodat u niet meer naar het postkantoor hoeft.

 • Voordelen van verkoop via bemiddeling
 • Professionele taxatie en waarde bepaling.
 • Wij adviseren, u bepaalt.
 • Wij zullen voor u onderhandelen met geïnteresseerde kopers.
 • Wij regelen alles rondom de verkoop van uw caravan.
 • Wij zorgen voor reclame van uw caravan.
 • Er zijn voor u geen kosten als de caravan niet verkocht word.
 • Bezichtiging op een bedrijf is voor kopers laagdrempeliger dan bij een bezichtiging bij u thuis.
 • Wij houden de caravan netjes voor de verkoop.
 • U hoeft de caravan niet meer uit de stalling te halen en schoon te houden voor bezichtiging.
 • Dit alles houdt dus in dat wij al het werk uit uw handen nemen, en u kunt eventueel ook via ons, door middel van een zoekopdracht, op zoek gaan naar een nieuwe caravan.

Onze werkwijze

Wanneer u besluit uw caravan of camper via ons te verkopen, kunt het beste een afspraak met ons maken, wij zullen samen met u de caravan of camper bekijken en daarna u taxeren. Dan zullen we in overleg met u een advies verkoopprijs gaan bepalen voor de caravan of camper, en aan de hand daarvan in goed overleg met u een vraagprijs vast gaan stellen. Hierna zullen wij diverse gemaakte afspraken door middel van een bemiddelingscontract samen met u vastleggen.

Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om uw caravan of camper te verkopen. Uw caravan of camper krijgt een plaats op ons verkoopterrein, en op onze website, en diverse andere verkoopsites. Tijdens de bemiddelingsperiode zorgen wij ervoor dat uw caravan of camper er netjes bij staat.

Wanneer er een koper is voor uw caravan of camper zullen wij een verkoop overeenkomst laten tekenen door de koper, en na volledige betaling zullen wij de overschrijving regelen, en dan zullen wij zorgen dat de verrekening met u plaats vind. Wat inhoud dat u, het vooraf overeengekomen bedrag, zal ontvangen op uw bankrekening. En u ontvangt natuurlijk het vrijwaring bewijs, en het ontwaarde tenaamstelling bewijs.

Voor meer informatie of interesse om uw caravan of camper bij ons in bemiddeling te zetten?

Verkoopbemiddeling

Wilt u uw caravan aanmelden voor onze verkoopbemiddeling? Vul dan geheel vrijblijvend het aanmeldformulier in en wij nemen contact met u op om u aan de hand van de ingevulde informatie een richtprijs te geven.
Aanmelden 

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar die ene droomcaravan of droomcamper? Vul dan geheel vrijblijvend het aanmeldformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te helpen uw droom te vervullen.
Zoekopdracht